Je huis winterklaar..

Je huis winterklaar..

geplaatst in: winterklaar | 0

 

 

Graag wil ik je enkele tips geven om je huis winterklaar te maken.

Allereerst adviseer ik je om je huis op te ruimen. Maak ruimte en doe de zomerspullen naar de kringloop of bewaar ze voor volgend jaar. Dit geeft overzicht en ga dan inventariseren wat je in je huis/woonkamer wilt. Het werkt ontzettend goed als je voor je zelf een moodboard maakt, en het is nog eens leuk ook, doe dit evt. samen met een vriendin. Laat in het moodboard duidelijk worden welke materialen, kleuren en sfeer je wilt.

Breng natuurlijke, warme materialen in huis. Denk aan wol, vilt, leer, vachtjes en hout. Vervang bv. de kussens op de bank voor warme gebreide kussens en kies voor een vacht of plaid op de bank. Ook een vachtje bij de open haard doet het goed. En dan de houtblokken in een mooie mand.

Gebruik mooie warme kleuren. Welke kleuren zijn er al in je kamer en welke kun je goed combineren? Mix de verschillende herfst- en winterkleuren met elkaar. De grijs- en bruintinten kennen de meesten wel, maar denk ook eens aan donkerrood, aubergine en petrolblauw. Deze zijn prachtig te combineren met goudaccenten.

Durf materialen en kleuren te combineren. Een wandje sausen is niet veel werk en geeft een mooi en snel resultaat. Durf te gaan voor die ene mooie okergele of nachtblauwe kleur. Zet groepjes woonaccessoires bij elkaar die met elkaar contrasteren. Dit geeft een persoonlijk en eigentijds tintje.

Kleed het geheel af met mooie kaarsen in de door jou uitgekozen kleuren, deze geven direct een warm effect.

Hopende je hiermee een goede aanzet gegeven te hebben. Mocht je vragen hebben schroom niet te reageren. Stel je vraag evt. met bijgeleverde foto en je krijgt van mij een persoonlijk advies gratis. Veel succes met het winterklaar maken van je huis!

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren